Algemene Voorwaarden

Klikt u hier voor het herroepingsformulier

Klikt u hier voor de herroepingsvoorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
De Bonestaak

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing indien u een koopovereenkomst met De Bonestaak aan gaat. Deze voorwaarden zijn bedoeld om de relatie tussen u als klant en De Bonestaak te regelen wanneer u via internet bij ons koopt.
Indien u bij De Bonestaak een artikel bestelt, gaat u akkoord met de door ons gehanteerde verkoopvoorwaarden. Op alle door ons gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands recht van toepassing.
Koopovereenkomsten worden alleen aangegaan met personen van 18 jaar of ouder.

De aankoop:
Zodra u uw bestelling heeft geplaatst bij De Bonestaak bevestigen wij dit via een e-mail.

De levering:
Als De Bonestaak de door u bestelde artikelen op voorraad heeft, worden deze, na ontvangst van uw betaling, direct (tussen 1 en 3 werkdagen) geleverd.
Deze leveringstermijn geldt als indicatie en niet als fatale termijn. Indien wordt afgeweken van bovengenoemde termijn, of het artikel niet voorradig is, wordt u hiervan direct via e-mail op de hoogte gesteld.
Wij leveren uit via PostNL. De levering wordt overdag bij u aangeboden. Als u tijdens een levering niet thuis mocht zijn kunt u dit verder met PostNL opnemen. Als de besteling niet op het overeengekomen tijdstip van levering door de opdrachtgever in ontvangst worden genomen blijven deze voor zijn rekening en risico ter zijner beschikking gehouden. Wij bieden de mogelijkheid gebruik te maken van PostNL Check out, waarbij u zelf de datum en het tijdstip van afleveren van uw bestelling kunt aangeven in de webwinkel.

Wij leveren op het door u aangegeven adres bij betaling. Mocht u de bestelde goederen op een ander adres afgeleverd wensen neemt u hierover dan contact op via e-mail of telefoon. Overschrijding van de leveringstermijn die niet aan De Bonestaak kan worden toegerekend overeenkomstig de algemene voorwaarden, kan nimmer aanspraak geven op schadevergoeding.
Wij behouden ons het recht voor in gedeelten te leveren.
Accepteer geen beschadigde pakketten. Wij kunnen dan geen garantie meer geven.

Productprijzen:
Alle genoemde productprijzen zijn in euro´s en inclusief 21% BTW.
De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw bestelling. De tarieven voor verzending die wij hanteren zijn de tarieven van PostNL. Uw pakket afhalen bij De Bonestaak is ook een mogelijkheid. De Bonestaak neemt geen verantwoordelijkheid voor verkeerde prijzen die berusten op een kennelijke schrijf-, typ- of zetfout.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Betaling:
Iedere bestelling bij De Bonestaak wordt bevestigd middels een e-mail. In deze e-mail maken wij u het bedrag inclusief verzendkosten bekend.
Zodra dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven zullen de goederen worden verzonden.
U kunt het verschuldigde bedrag overmaken op ING rekeningnummer:
31 67 194 t.n.v. De Bonestaak te Monster.
Het pakket ophalen en contant betalen kan uiteraard ook.

Zichttermijn:
Indien u een product met een, voor De Bonestaak, geldige reden niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product na telefonisch overleg met De Bonestaak binnen zeven (7) dagen na ontvangst te retourneren. De producten dienen ongebruikt te blijven en in staat van aankoop (d.w.z. originele en onbeschadigde verpakking) te verkeren. De verzendkosten voor deze retourzending komen voor uw rekening. Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Als wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen en gecontroleerd, krijgt u het aankoopbedrag op uw rekening terug gestort.

Reclamering:
Accepteer nooit beschadigde pakketten. Wij kunnen dan geen garantie meer geven.
Als een artikel defect is, verkeerd is geleverd of tijdens transport is beschadigd dient u dit direct na aflevering via e-mail aan De Bonestaak kenbaar te maken en aan te geven wat er mis is.
Indien de opdrachtgever ingeval van zichtbare en/of onzichtbare gebreken niet binnen 5 dagen na levering de gebreken schriftelijk meldt, vervalt ieder recht op reclamering. Reclamering dient door de opdrachtgever gemotiveerd en onder overlegging van relevant bewijs bij De Bonestaak te worden gedeponeerd. De Bonestaak dient in staat te worden gesteld ingediende reclamering te controleren. Vordert u na een levering herstel of vervanging van het geleverde dan is De Bonestaak gerechtigd in plaats daarvan de koopprijs terug te betalen dan wel een prijskorting te verlenen onder terugzending van het desbetreffende artikel. Klachten met betrekking tot een deel der afgeleverde zaken kunnen geen aanleiding zijn tot afkeuring van de gehele levering.

De Bonestaak is gevestigd in Monster (ZH) en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27209763
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

VERZENDKOSTEN

GEEN VERZENDKOSTEN BIJ BESTELLINGEN BOVEN €75,00

KAN UW BESTELLING DOOR DE BRIEVENBUS? 

Mocht u een klein artikel bestellen dat per brievenbuspost kan worden verzonden, mail of bel me even voordat u uw bestelling afrond, dan herreken ik uiteraard de verzendkosten. 

Aanbieding

Monte Rolla (Selecta) € 29,95 € 19,95
© 2012 - 2019 De Bonestaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel